Bu Blogda Ara

İzleyiciler

6 Nisan 2010 Salı

yarışma

Recent Posts
NaSıL YaşaRım ???
İsteMek,BaşarManıN YarısıdıR...Önce İsTerim,SonRa çaLışıRım...UğraŞırım,yoruLrum ama......En SonunDa isTediğiMi aLırım....

Recent Comments
DİKKAT
AçıkLanan çekiliş SonuçLarı,RekLamLarın Kapanmaması için açıkLandıkTan Bir Ay SonRa siLinmekTedir.

.Bu Bir SponSor BloğuDur...Bana uLaşmanız gerekiyorsa lütfen enguzeliburada@hotmail.com adResine e-mail atın...


KimLer BuRaDa
Blog Archive
▼ 2010 (21)
▼ Nisan (5)
Dilay Kozmetik'ten 2 KİŞİYE Pırıl Pırıl Bir Hediye...BELRU PATİSSERİE'DEN HARİKA BİR PASTA HEDİYE !BenzerSiz HediYe Çekiliş SonuçLarıMUM SANAT'TAN İKİ KİŞİYE EL YAPIMI MUM HEDİYEONLİNE ECZANEM'DEN TAM 19 KİŞİYE HEDİYEMİZ VAR► Mart (15)
MACHRIQUE'DEN HEDİYELERİNİZ VAR !!!!ZİFİN ÇİÇEĞİ'NDEN TAM 7 KİŞİYE HEDİYE VERİYORUZECZANEMİZDE.COM'DAN TAM 9 KİŞİYE HEDİYE VAR!!!!ROYAL SAVON'DAN MİS KOKAN HEDİYELERMUTLU ET.NET'TEN SİZİ MUTLU EDECEK HEDİYELER VAR ...Benzersiz Hediyeden Benzersiz Bir Hediye :) (AÇIKL...HEDİYENİ SEÇ'TEN 2 KİŞİYE HEDİYE (AÇIKLANDI-SİLİND...JEST YAP'TAN HEDİYENİZ VAR ' (AÇIKLANDI-SİLİNDİ)DEPPO'DAN 5 KİŞİYE HEDİYE VERİYORUZ !!!! (AÇIKLAND...My Houses Shop'Tan HediyeNiz Var ! (AÇIKLANDI-SİLİ...Dekoratif Duvardan Cici Hediyeler :) (AÇIKLANDI-Sİ...HEDİYE YARAT'TAN HEDİYENİZ VAR !!!! (AÇIKLANDI-SİL...PROMOSYON AL'DAN SİZE 3 HEDİYE BİRDEN !!!! (AÇIKLA...MOZAİC TAKI VE AKSESUAR'DAN MUHTEŞEM HEDİYELER (AÇ...BONNY FOOD'DAN HEDİYENİZ VAR !!!! (AÇIKLANDI-SİLİN...► Şubat (1)
ANATOMY PERFUMUM'deN HediyeNiz VaR! (AÇIKLANDI-SİL...









































.Dilay Kozmetik'ten 2 KİŞİYE Pırıl Pırıl Bir Hediye
Gönderen Didem , , 07 Nisan 2010 Çarşamba zaman: 19:10




ParlaK ve ışıLtıLı dudakLar için teK bir üRün size Yeter..........

http://www.dilaykozmetik.com/urun-pupa-splendor-extreme-283.html






Sitemizde ; parfüm,hediyeli parfüm setleri,cilt bakım ürünleri,makyaj ürünleri,vücut bakım ürünleri,güneş ürünleri,saç bakım ürünleri,el ve ayak bakım ürünleri,tırnak bakım ürünleri,kişisel bakım ürünleri ve erkek bakım ürünlerini uygun fiyatla bulabilirsiniz.






KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

* www.dikaykozmetik.com sitesine üye olmak

* Sitede daha önce kullandığınız veya özelliklerini bildiğiniz bir ürüne yorum bırakmak

* Bloğunuzda veya Facebook hesabınızda kampanyamızın duyurusunu yapmak ve linkini bu yazının altına yorum olarak bırakmak


* Bloğumu izlemeye almak


* Bloğu ve Facebook Hesabı olmayan arkadaşlarımızda blog ve facebook duyurusunun dışındaki şartları yerine getirerek kampanyamıza katılım yapabilirler.


KAZANAN KİŞİYE YKARIDA RESMİ BULUNAN DUDAK PARLATICIŞI RUJ ÇOK ŞIK BİR MAKYAJ ÇANTASI İÇERİSİNDE HEDİYE EDİLECEKTİRKAMPANYAMIZ 20 NİSAN'DA SONA ERECEKTİR.BOL ŞANSLAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder