Bu Blogda Ara

İzleyiciler

2 Kasım 2010 Salı

http://gulininpenceresi.blogspot.com/2010/10/avvio-baby-anne-bebek-cantalarindan-2.html

AVVİO BABY ANNE BEBEK ÇANTALARINDAN 2 KİŞİYE HEDİYEMİZ VAR..



AVVİO BABY ANNE BEBEK ÇANTALARI TÜRKİYE'DE ÜRETİLİYOR,OLDUKÇA ŞIK VE KULLANIŞLILAR,TÜRK ANNELERİDE HEM ŞIK,HEMDE KALİTELİ ANNE BEBEK ÇANTALARI KULLANMAYI HAK EDİYOR,HAYRAN OLDUĞUM BU ÇANTALARLA SİZİNDE TANIŞMANIZI İSTEDİM VE FİRMAMIZLA GÖRÜŞMEMİZ SONUCU 2 KİŞİYE BU GÜZEL ÇANTALARDAN HEDİYE ETMEYE KARAR VERDİK,KENDİLERİNE İLGİ VE DESTEKLERİ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM..ÖNCE FİRMAMIZI TANIYALIM,DAHA SONRA HEDİYELERİMİZ VE ŞARTLARDAN BAHSEDELİM..


FİRMAMIZI KISACA TANIYALIM..





1969 yılından beri çanta imalatı sektöründe faaliyet gösteren firmamız ,Baba mesleği olarak yürüttüğü bu hizmeti, kurumsal anlayış içerisinde , siz değerli sektör potansiyeli Firmalarla , karşılıklı memmuniyete dayalı ilişkilerimizi sürekli kılmayı hedefliyoruz.

2003 yılında LTD şirket olarak bir yapılanma içerisine giren firmamız 2008 yılının ilk aylarında bugünkü 4500 m2 kapalı alana sahip bünyesinde Gelişmiş teknoloji makineleri, ar-ge’si, kendi modelhanesi ile imalat , kesim , baskı , depolama , ambalajlama,showroom , ve pazarlamayı bulunduran firmamız , kendi branşında Türkiye’nin en büyük üretim kapasitesine sahip tesisinde siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Ürün gruplarımız arasında spor çantası , okul çantası ,evrak ve laptop çantaları , sırt çantaları , makyaj ve kozmetik çantaları gibi ürünler yer almaktadır. 2009 Yılının ilk aylarında AVVİO BABY markası ile bünyesinde anne bebek bakım çantaları,bebek taşıma ürünleri,bebek arabası kumaşları,bebek taşıma sistemi kumaşları,oto koltuğu kumaşları ,oyun parkı kumaşları ,kanguru,portbebe,ve benzeri ürünleri üretmeye ve pazarlamaya başlamıştır.

Kendi bünyemizde bulunan tescilli markalarımız ile bebek sektöründe AVVİO BABY kalitesini ve markasını Türkiye ve Dünya da marka yapmayı planlamaktayız. AVVİO BABY markası altında bebek çantaları, bebek taşıma ürünleri, kanguru, portbebe ile Türkiye pazarında ilerlemeyi hedeflemekteyiz. AVVİO BABY Türkiye pazarında klasik bebek bakım çantaları ve bebek taşıma ürünleri pazarına yeni bir tarz ve heyecan getirecektir. Bu ürünleri tasarlarken dış tarafının anne adayları ve annelerin düşünceleri ile birlikte günün modası ve renkleri dahilinde anneler için, iç tarafını da tamamen bebekler için tasarladık.

HARİKA ÜRÜNLERDEN BİRKAÇI..









-

KAMPANYAMIZDA ŞARTLARI YERİNE GETİREN VE FİRMAMIZ TARAFINDAN YAPILACAK ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK 2 KİŞİ KENDİ SEÇTİĞİ ÇANTAYA SAHİP OLACAK(TABİİ O ANKİ STOK VE MODEL DURUMUNA GÖRE),KARGO FİRMAMIZA AİT..

ŞARTLARIMIZ İSE ŞÖYLE:

*BLOGUMU İZLEMEYE ALMANIZ..

*KAMPANYAYI VARSA BLOGUNUZDA YOKSA FACEBOOK HESABINIZDA DUYURMAK..

*AVVİO BABY FACEBOOK GRUBUNA KATILMAK,ARKADAŞLARINA ÖNERMEK,ÜRÜNLERE YORUM YAZMAK..

*AVVİO BABY WEB SİTESİNİ ZİYARET ETMEK..

*AVVİO BABY'YE EN UYGUN SLOGANI YAZMAK,İYİ BİR ANNE BEBEK ÇANTASI SİZCE HANGİ ÖZELLİKLERİ TAŞIMALI YORUM OLARAK BELİRTMEK..(BU POSTA YORUM OLARAK BELİRTİLECEK,GRUBA BIRAKILACAK BU TARZ YORUMLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR)

DUYURU LİNKİNİZ,GRUBA KATILIM DURUMUNUZ,SLOGAN VE ÇANTA ÖZELLİKLERİNE DAİR YORUMUNUZU BU POSTA EKLEMENİZ YETERLİ..

KAMPANYA SÜREMİZ 1 AY

SON KATILIM 4 KASIM 2010

KAZANANI FİRMAMIZ BELİRLEYECEK,HERKESE BOL ŞANS..


http://www.avviobaby.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder